Komentarji aktivnih popotnikov, ki so bili z nami...


Komentarji, ki jih prejmem od potnikov, mi velikokrat povedo, da mi je po veliko vloženega truda in energije, na koncu le uspelo. To mi vsekakor daje nov zagon in nove ideje, vsekakor pa največje zadovoljstvo, ki ga kot organizatorka in vodnica lahko doživim.


Barbara, res čudovito doživetje. Skupina itak neponovljiva in res prisrčno priporočam vsem, ki se še odločate (Visokogorska Kreta). Se vidimo na Likijski poti.
Irena

Treking, ki sem ga doživela s skupino preko Barbara Adventure je bil zame izjemen in ga v spominu in srcu ohranjam kot dragoceno osebno izkušnjo, ob kateri sem spoznala kako malo je potrebno, da sem zadovoljna in kako pomemben je pozitiven pogled na svet in ljudi okrog sebe.
Ko smo prispeli na letališče v New Delhiju, smo 3 od 11 potnikov ugotovili, da so nam izgubili prtljago za na treking, ki je do konca potovanja nismo dobili nazaj. Neverjetno mi je bilo, kako hitro se je skupina ljudi, katera se pred tem med seboj ni poznala, povezala in poiskala rešitve, da smo lahko vsi dosegli cilj in usvojili vrh 5319m visokega ledenika Pin Parvati Pass. Pri vsem skupaj bi pohvalila Barbarino sposobnost organizacije, vodenja in povezovanja skupine.
Poleg čudovite poti in navdušenosti nad neokrvnjeno himalajsko pokrajino smo bili vsi navdušeni tudi nad prijaznostjo nosačev, ki so nam vsak dan dobrovoljno pripravljali indijsko hrano. Vsakomur, ki ima rad hribe priporočam, da si podari izkušnjo trekinga z Barbaro, saj ona to izpelje srčno in profesionalno.
Andreja

Kar težko najdem prave besede! Jaz sem bila resnično navdušena! To je bilo prav zame! Narava, kjer smo hodili, je bila krasna, lepe so bile te poti, ki smo jih prehodili, hrana enkratna, plaže čudovite. Vse tiste zgodbe v Azogiresu, ki jih je z nami delil Lucky, so bile res nekaj posebnega. Navdušena sem bila nad temi majhnimi kraji in potmi, ki si jih izbrala. Všeč mi je bilo tudi to, da si se znala prilagoditi razmeram in si imela posluh za naše želje. Če je bilo treba, da smo malo dlje posedeli na kavi ali kaj podobnega. 

Irena

Potepanje po prelazih Himalaje v Barbarini družbi je bil pravi odklop. Čeprav se z Indijci ni lahko dogovarjat, se Barbara z njimi lahko zmeni vse, zato celo potepanje mineva v znamenju brezskrbnosti, sproščenosti in razigranosti. Če bo le možnost, se bom zagotovo udeležila še kakega od njenih potepanj. Prvovrstno, zares. :-)
Tina

Tebi hvala Barbara za super vodenje, prijaznost, sočutnost, dobro voljo in strokovnost. Kombinacija Kreta in ti je 💯 luksuz.
Damjana

Najboljše doživetje - pred samim potovanjem si nisem niti približno predstavljala, kaj vse bomo dali čez. 😊 Od občudovanja norih razgledov, premaganih ovir (fizičnih in psihičnih), pristnih druženj s skupino in domačini, gurmanskih užitkov ... lahko bi še zdaj, mesec po zaključku potovanja, v živo opisala vsak dan posebej, tako zakon je bilo. 😻😄 in pa Barbara v duetu s Christoforosom - super vodiča in podpora v najbolj “strmih” trenutkih. 😇
Nives

Nepozabno, besede so premalo, ne da se opisati.
Čudoviti razgledi, enkratna narava, odlična hrana, dobra družba.
Odklop za dušo in telo. Vrhunski program, odlično vodenje, Barbara je enkratna, potrpežljiva, ugodi vsaki naši ideji.
Priporočam vsem in upam, da sledi še Likijska pot 2.
Barbara, še enkrat hvala.
Andreja

​​​Na Kreti  je bilo z eno besedo čudovito. Bilo je ravno to, kar sva z ženo rabila. Čudovita narava, dobra hrana, dobra družba in ravno toliko hoje, kot sem si jo lahko privoščil po poškodbi. Pa še vreme je bilo kot naročeno. Barbara je svoje delo opravila profesionalno. 
Janko

Še enkrat se ti zahvaljujem za organizacijo čudovitega izleta. Res imaš talent za izjemno načrtovanje izleta, dejavnosti, kulinarike, da vsak dobi vsak dan kaj res za svojo dušo. Tako se tudi skupina lahko poveže in deluje na potovanju kot družina. Vsi smo bili navdušeni nad doživetji na Likijski poti in tvojim vodenjem.
Darinka

Barbara, na izlete oz. popotovanja s tabo bova še šla. Vse si lepo izpeljala, korektno in mislim da smo vsi tega mnenja. 

Meta & Dare

Tudi meni je bil ta dopust nekaj posebnega, malo drugače in uživala sem v vsakem trenutku. 

Barbara

Bilo je fenomenalno, nepozabno in mislim, da ne bi moralo biti boljše in lepše :) 
Ta Likijska pot naj ostane tradicija.
Katja

Fajn družba, čudoviti razgledi, vonj po borovcih in jasminu, James Bond bazen, večerno nebo z zvezdicami.... SUPER :)

Meta

Nepozabno, se vračam!!! Vse pohvale Barbari! 

Sandra

Meni super, odlično vodenje in prilagajanje skupini. 

Oti 

Treking in vse ostalo je bilo eno čudovito popotovanje, polno čudovitih razgledov in novih poznanstev. Besede so premalo, saj je bilo res nepozabno.

Doroteja 

Zanimivo, pestro, ravno prav aktivno in ne prehitro. Želimo si podobnega tempa še na drugih manjših grških otokih.
Barbara

Sem prvič na takšnem potovanju in sem z njim zadovoljen. Prej ali slej se bom pridružil še kakšnemu. 

Tomaž

To je bil dopust za mojo dušo, aktivne počitnice v skoraj še neokrnjeni naravi, kjer vse poteka bolj počasi, kjer ni stresa, kjer vidiš, kako malo je potrebno za spodobno življenje, tudi skupina je bila enkratna, mislim, da smo se odlično ujeli, saj smo pohodniki itak posebna sorta.
Zdravko

Sem oseba, ki ima rada aktiven dopust. Rada raziskujem mesta, hodim v hribe, se sproščam na plaži, jem dobro hrano in uživam v naravi.
Kreta mi je dala vse to in se več :)
S prijetno skupino smo 8 dni odkrivali lepote Krete - visokogorje, plaže in kanjone. Vse to pa ne bi bilo možno brez super vodnice Barbare in izjemnega lokalnega vodnika Christophorosa.
Hvala za noro dobro izkušnjo. :)
Tamara