Search

Na potovanje v svojem ritmu in z vsemi navodili v žepu

V angleškem jeziku je takšen tip potovanja poznan kot self-guided tour in je med potujočimi v tujini prisoten že desetletje. Priljubljen je predvsem med tistimi, ki si na potovanju želijo biti neodvisni od skupine in se gibati po svoji volji. To je potovanje za katerega veš, kakšen je tvoj program dan za dnem, kaj vse boš videl, vendar si sam svoj vodnik in organizator časa. Naloga organizatorja, ki je turo pripravil je, da zate poskrbi glede celotne logistike, vse od nočitev, različnih rezervacij, transferjev, potovalne knjižice, do predlogov, kaj k programu morda še opcijsko dodati itd. V primeru pohodniških in kolesarskih oblik potovanja, od organizatorja prejmeš opise poti, zemljevide, GPS aplikacije, ki jim potem slediš in odkrivaš nove lepote.

Na potovanju si gospodar svojega časa Prednost potovanja V svojem ritmu in z vsemi navodili v žepu je ta, da si sam določaš koliko časa boš čemu posvetil. Morda ti sede več posedanja na živahnem glavnem trgu, ali pa bi čim prej rad videl vse in še več. Na poti si lahko bolj fleksibilen in si sam sebi glavni organizator časa. Izjeme so v naprej določene ure, ki jih je organizator zate pripravil bodisi kot rezervacijo kakšnega ogleda, ali odhod ladje, ki je ni dobro zamuditi, če želiš doživeti še kaj novega.

Ni ti potrebno skrbeti za logistiko in rezervacije Nekateri obožujejo planiranje potovanj, drugim je to nekoliko manj zabaven opravek. Za slednje ima tip potovanja V svojem ritmu in z vsemi navodili v žepu veselo novico, da vam čas in energijo za rezervacije hotelov, transferjev in ostalih storitev na poti prihranimo. Rezervacije se po večini opravljajo pri že preverjenih partnerjih, saj si prizadevamo, da bi vam bilo na potovanju kar se da prijetno, doživeto, zabavno in brez zapletov.

Za koga je primerno potovanje V svojem ritmu in z vsemi navodili v žepu Za vse, ki imate na potovanju radi svoj ritem, fleksibilnost in neodvisnost od skupine. Ko se podate na pot, pa ste lahko brezskrbni glede vprašanj, kje bom bival tekom potovanja, kako bom prišel iz enega kraja v drugega, kaj so stvari, ki se jih splača videti in doživeti, kje bom našel začetek pohodniške poti, ki vodi na prav ta čudovit razgled ki ga želim doživeti. Za vse to bo poskrbljeno, saj smo kot organizator dodobra spoznali kraje, kamor vas pošiljamo. Vaša edina naloga je, da sledite našim priporočilom in uživate v potovalnem duhu.

Novosti v letu 2021 – pluj, hodi in kolesari po grških otokih in južna Kreta v svojem ritmu z vsemi navodili v žepu

Gre za resnično nov in univerzalen program, namenjen ljubiteljem grških otokov, aktivnega oddiha, morja in tistim, ki bi se radi na pot podali v svojem ritmu z vsemi navodili v žepu. Na odisejado po znanih in nekoliko manj znanih grških otokih se boste odpravili s tradicionalno pa vendar moderno leseno barkačo – guletom. Pluli boste od enega do drugega otoka in jih raziskovali na pohodniški in kolesarski pogon. Pred potovanjem boste iz naše strani prejeli podroben opis programa, vseh poti, zemljevide in aplikacijo s koordinatami, ki vas bodo popeljale do različnih kotičkov na grških otokih. Na svoj račun boste prišli ljubitelji morja, aktivnega počitnikovanja, skritih zalivov, kozjih stez, zgodovine in pa seveda popotniki občutljivih brbončic.

Več o programu si lahko preberete TUKAJ.K temu programu dodajamo še možnost individualne pohodniške poslastice na največjem grškem otoku - Kreti. Čakajo vas nepozabne obalne poti, slikoviti kanjoni, gostoljubnost domačinov, plaže, ki jih boste imeli samo zase in doživeli dneve, ki bodo še dolgo zaposlovali vaš spomin. Več o programu si lahko preberete TUKAJ.
122 views0 comments